Budafabriek, centrum voor kunst, Kortrijk (OverHolland, 2017)
Ontwerp: 51N4EOpdrachtgever: gemeente Kortrijk / AGB Buda Programma: ateliers voor kunstenaars, voorzieningen voor tentoonstellingen en evenementen Vloeroppervlak: 4.240 m²Ontwerpfase: 2005 (prijsvraag)2007Bouwfase: 20102012