(untitled) (OverHolland, 2017)
Ontwerp: 51N4E Opdrachtgever: gemeente Kortrijk / AGB Buda Programma: ateliers voor kunstenaars, voorzieningen voor tentoonstellingen en evenementen Vloeroppervlak: 4.240 m² Ontwerpfase: 2005 (prijsvraag)2007 Bouwfase: 20102012