(untitled) (OverHolland, 2021)
Boekbesprekingen van Bert Buizer, Piet Veel en Hans van Weenen (red.), Atlas van het Oer-IJ-gebied Jan Boomgaard, Clé Lesger en Kees Zandvliet (red.), Honderdnegende Jaarboek van het Genootschap Amstelodamum. Oeroud Amsterdam. Een zoektocht naar de vroegste geschiedenis van de stad Ranjith M. Jayasena, Graaf- en modderwerk. Een archeologische stadsgeschiedenis van Amsterdam