Book review (OverHolland, 2017)
Eddy VerbaanDe woonplaats van de faam. Grondslagen van de stadsbeschrijving in de zeventiende-eeuwse Republiek Hilversum: Verloren, 2011, 366 pp.Raingard EsserThe politics of memory: The writing of partition in the seventeenth-century Low Countries Leiden/Boston: Brill, 2012, 365 pp.