Book Review (OverHolland, 2015)
Clé Lesger Het winkellandschap van Amsterdam. Stedelijke structuur en winkelbedrijf in de vroegmoderne en moderne tijd, 1550-2000 [Amsterdam’s retail landscape: Urban structure and shops in the early modern and modern periods, 1550-2000] Hilversum: Verloren, 2013