(untitled) (OverHolland, 2017)
Jaap Evert Abrahamse De grote uitleg van Amsterdam. Stadsontwikkeling in de zeventiende eeuw (‘The Great Expansion of Amsterdam. Urban development in the seventeenth century’) Bussum (Thoth) 2010, 430 pp.