Boekbespreking - van Bergeijk, Herman (OverHolland, 2017)
Jaap Evert Abrahamse De grote uitleg van Amsterdam. Stadsontwikkeling in de zeventiende eeuw (‘The Great Expansion of Amsterdam. Urban development in the seventeenth century’) Bussum (Thoth) 2010, 430 pp.