Boekbespreking - van Bergeijk, Herman (OverHolland, 2017)
Eddy Verbaan De woonplaats van de faam. Grondslagen van de stadsbeschrijving in de zeventiende-eeuwse Republiek Hilversum: Verloren, 2011, 366 pp. Raingard Esser The politics of memory: The writing of partition in the seventeenth-century Low Countries Leiden/Boston: Brill, 2012, 365 pp.