Woon-werkgebouw bij Balti-station, Tallinn - Aureli, Pier Vittolio; Tattara, Martino (OverHolland, 2017)
Ontwerp: Dogma Architectuurbiënnale Tallinn 2013 Unité d’habitation voor wonen en werken voor 1600 bewoners